Sehnaz van Garderen

Ik doe al ongeveer 20 jaar aan yoga en meditatie.
Na een paar keer depressief te zijn geraakt en de diagnose fibromyalgie te hebben gekregen, kwam yoga op mijn pad.
Eerste les was ik gelijk verkocht. Ik vond het geweldig.

Voor iemand die perfectionist is, was het een verademing.  Bij yoga gaat het niet om de perfecte houding, maar in de houding zijn, balans tussen inspanning en ontspanning, balans tussen lichaam en geest. Ontspanning en kracht in de houdingen. Loslaten en Zijn in het NU.

Ik besloot om een yoga docentenopleiding te volgen, om deze mooie ervaring door te kunnen geven.
Eerst 2 jaar een Raya docentenopleiding gevolgd in Naarden en daarna overgestapt naar de Saswitha yoga docentenopleiding in Bilthoven. Na 3 jaar basisopleiding ben ik bezig om de bijbehorende modules te halen.

Eind december heb ik modules Ayurvedische beginselen en Yoga voor Ouderen afgerond, waardoor ik nu ook Stoelyoga kan geven aan mensen met fysieke beperking, ouderen en mensen met dementie.

In het najaar begin ik met mijn scriptie en met de modules Yoga voor kinderen en Ayurvedische massage. Ik hoop in juni 2022 afgestudeerd te zijn.

Met vriendelijke groet,
Sehnaz van Garderen