Rinske Roem – Vinyasa & Restorative Yoga

Toen ik in 2016 naar Ibiza ging, wist ik nog niet dat dat mijn leven totaal zou veranderen.
Het leven veranderd continu, parinamavada. Wanneer we in een diepe put zitten, komt er een dag dat dit voorbij is. Maar ook wanneer het ons goed gaat. Wanneer je dit weet, kan je mee bewegen met de flow waar de natuur ons in brengt.
Vertrouwen op je intuïtie en deze volgen. 

Dat heb ik de afgelopen jaren geleerd. Ik heb mijn baan opgezegd, toen ik de teacher training tot vinyasa yoga docente had afgerond. Ben mijn hart en passie gaan volgen. Zonder angst, maar met vertrouwen.
Sinds die tijd geef ik Vinyasa yoga en Restorative yoga. Dat deze studio, waar ik mijn yogalessen in begon, op een dag van mij zou zijn, was echter een droom. Die in 2021 werkelijkheid werd.

Mijn passie is: om jou te laten stralen! Yoga doet dat. Verbinden doet dat. Er voor elkaar zijn brengt dat. Maar zeker ook: je droom volgen. We zijn allemaal uniek. Jezelf mogen en kunnen zijn daar sta ik voor.

In de studio werk ik met een team enthousiaste docenten die ieder hun specialismen hebben en hun passie graag met jou delen.

Mijn lessen zijn veranderlijk net als het leven. Een vinyasa les kan gentle zijn, maar ook strong. Ik hou van een lichte uitdaging en deze zal er altijd in zitten. Daarentegen is de restorative yoga gebaseerd op diepe ontspanning en volledig tot rust komen in zowel lichaam als geest.
Ik kan werken met thema’s waarin ik mijn muziek op aanpas. 

Mijn lessen zijn er voor jou. Persoonlijke begeleiding vind ik dan ook heel belangrijk. 
Ik tune in op de energie die aanwezig is en gebruik hands on assist bij beide vormen van yoga, zodat jij kan verdiepen in lichaam en geest.  

Ik wens jou mooie en fijne lessen. GENIET.

Liefs, Rinske