Retreat recensies

‘Ik ben dankbaar voor het fijne genieten van jullie fantastisch georganiseerde Yoga Retreat. Dankbaar voor alle mooie mensen die in deze dagen in mijn leven kwamen’ 
Nellie (nov ’20)

‘Ik wil je bedanken voor de heerlijk relaxte dagen die ik in Domburg mocht beleven. Wat is het mooi om mee te maken hoe jij mensen gelukkig maakt, ze de rust kan geven….’
Annemarie (nov ’20)

‘Met een glimlach op mijn gezicht kijk ik terug op een bijzondere week. Ik heb écht genoten.’
Petra (nov ’20)

‘DankJIJwel voor de fijne yogalessen en Wendy voor het heerlijke eten. Sinds de klankschalensessie slaap ik als een roosje – ook dank hiervoor.’ 
Geiske (nov ’20)

‘Mijn eerste echte yoga. Mijn eerste Yoga Retreat. Ik heb genoten. Het was geweldig. Goed verzorgd, niets op aan te merken. Bedankt voor de rust en voor de aandacht.’
Lilian (nov ’20)

‘Bedankt voor de goede zorgen, bedankt voor de rust van niets moeten. Bedankt voor het heerlijke eten, voor de yoga en de stralende lach.
Bedankt voor het ZIJN.’
Henny (nov ’20)

‘Wat een mooi avontuur heb ik beleefd en wat heb jij dat avontuur mooi begeleid. Rinske je bent een mooi mens. En dan Wendy, ongelofelijk heerlijk gegeten.’
Mariska (nov ’20)

‘Wat waren het heerlijke dagen. Ik voel me als herboren. Fijn ontvangst, prachtig huis, heerlijke kamer. De zorgen van jou en Wendy hebben mij goed gedaan.’
Ingeborg (nov ’20)

‘Wat een bijzondere en mooie ervaring. Ik vond het heerlijk. Je doet alles met zoveel passie. Alles was perfect geregeld. Alles voelde als warm.’
Daphne (nov ’20)

‘Met gezonde spanning keek ik uit naar de retreat. Hoe ga ik dit vinden, hoe ga ik me voelen, wat ga ik ontdekken en krijg ik mijn rust?
En op alles is het antwoord: fantastisch. Maar écht!’
Deborah (nov ’20)

‘Sommige ervaringen neem je mee in je hart. Zo ook deze ervaring, mijn allereerste yoga retreat. 
Alles was zo volmaakt, precies zoals het hoorde te zijn. De prachtige sfeervolle locatie aan zee, jouw manier van communiceren, jouw team om je heen, jouw lessen, het eten, de wandelingen, de massages, de mensen, de kleine attenties van jullie gedurende de dag. 
Tot in detail heb je, hebben jullie, alles voorbereid. Wanneer er een kwaliteitsnorm zou bestaan voor de yoga, dan zou ik je een Michelin-ster geven’.
Katja (juli ’21)

Dit was een totaal beleving; mooie plek, super food, eerlijke verbinding, mega yoga, alles in 1.
Cassandra (juli ’21)

Voor mij was het de tweede keer om dit heerlijke retreat mee te maken. En het was wéér super goed geregeld. Genieten van de yogalessen, het lekkere en gezonde eten en de hele goede zorgen.
Nellie (juli ’21)

WAUW! Het was aan één stuk genieten. Elk moment met onze neus in de boter, zo mooi compleet als jij met je achterban deze yoga summer retreat hebt neergezet. 
Tessa (juli ’21)

Ik ging er blanco in, geen verwachtingen en wilde het graag op mij af laten komen. En in 1 woord: WAUW!
De mensen, de knuffels, de tranen, de lach, de dans, het eten. Dankbaar voor deze beleving.
Ingrid (juli ’21)

Een heerlijke retreat op een schitterende locatie, met een aanvulling van lekkere hapjes, maaltijden en tussendoortjes. Heerlijk en soms bijna te mooi om op te eten. Dank jullie wel!
Margreet (juli ’21)

Wat een verwennerij om bij jullie vier dagen te mogen vertoeven. “Go with the flow”.
Fijne Yogalessen met rust, inzichten, maar ook inspanning. In de tuin op het strand en in de yoga ruimte. Mooie afwisseling. 
We vertoeven in een mooi huis en worden echt verwend met heerlijke smooties en heerlijk eten. Echt petje af.
Monique (augustus ’22)

Bedankt voor de vier fantastische dagen in Domburg. Dagen waarin ik mocht vertragen, voelen in het moment hier en nu was.
Dat is mij aardig goed gelukt en voelt heel fijn. De afwisselende yogalessen zorgde steeds weer voor een heerlijke ontspanning.
De plek is magisch en het eten is iedere maaltijd weer een verwennerij. 
Ik ben ontzettend blij dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan. Dankjewel voor alles wat jullie hebben gegeven dit weekend.
Anouk (augustus ’22)

Ik heb weer ongelovelijk genoten van deze dagen. In de watten gelegd en vreselijk verwend!
De ‘Go with the flow’ heeft mij gewerkt. Wat ik ook heb ervaren dat het echt mijn retreat is. Als een mantra heb ik dat vaak herhaald voor mezelf.
Daarbij een mooie tarot kaart getrokken dat gaf nog meer energie en vertrouwen.
Het was weer een mooi kado voor mijzelf. Weer een stapje verder in mijn groei. Dank jullie wel!
Jolanda (augustus ’22)

Wat hebben jullie hier iets moois neergezet! Ik heb ontzettend genoten. Het was een perfect kado aan mezelf. Alles was goed,mooi en perfect.
Zelfs de weergoden waren ons goedgezind. Voelde me echt in de watten gelegd. Dank, dank & nog eens dank!
Tinka (augustus ’22)

Dankjewel voor de prachtige dagen. Deze dagen startte voor mij net wat anders, maar gelukkig herpakte ik me weer door jullie liefde dat vertaalde in
beach yoga en soulfood. 
Tessa (augustus ’22)

Voor de derde keer mee en het was weer geweldig!
Genoten van de lessen, het samenzijn, het heerlijke eten, de mooie gesprekken en het fijne gezelschap. Het was een feestje, 4 dagen! Dank daarvoor…
Ellen (augustus ’22)

Een dozijn mooie zielen even samen, tijdens hun levensreizen, in liefde en met respect. We nemen het mee en geven het door. 
Karel (juni ’23)

Wat was het weer fantastisch! Het voelt goed, liefdevol en veilig in de groep. Complimenten ook voor de dames die ons zo goed verzorgen met eten en drinken.
Jolanda (juni ’23)

Het was weer heerlijk! De plek, de lessen, het eten. Mooie mensen weer ontmoet. 
Tanja (juni ’23)

Wat was het weer heerlijk. Echt top dat je dit organiseert. Ik heb enorm genoten van de yoga, de zee, de sauna, de massage en het heerlijke eten. En niet te vergeten de prachtige mensen. 
Heel erg bedankt en blijf vooral je mooie yogalessen geven!
Zelden zo’n fijne yogadocente gehad. 

Wij kwamen aan en wauw wat een prachtige vrouw ontmoette ons bij de deur. Ik voelde mij gelijk thuis.  Op dit moment zit ik in een rollercoaster en ik heb dit op een veilige manier met jullie een plek kunnen geven. Ik ben ontzettend dankbaar voor jouw liefde. 
Anoniem (’23)

Dank jullie wel. Alles met zoveel liefde en aandacht gedaan. van begin tot het einde een mooi samenzijn!
Katja (’23)

WAt heb ik genoten.
Er is veel gebeurd. Ik wist niet dat ik nog zoveel tranen had. Ik heb weer een stap gezet naar her volgende. Dankjewel voor jouw liefde en zorgzaamheid. Ik heb bewondering voor hoe je het allemaal doet. 
Ik ben enorm dankbaar da tik jou heb ontmoet.
Anoniem (’23)


Wilt u zich ook aanmelden voor een retreat? klik dan hier.