Kim Bierman-van Eijgen – Vinyasa & Yin Yang Yoga

Op mijn 22e ging ik voor het eerst naar een yoga les. Sindsdien heeft yoga mij enorm veel gebracht. Het werd voor mij meer dan alleen bewegen en ontspannen. Ik veranderde stap voor stap mijn levensstijl en maakte veel bewustere keuzes in mijn leven.

Mijn baan in de financiële wereld zegde ik op en ik volgde een yoga teacher training. Hierna ben ik yoga les gaan geven bij verschillende yoga scholen in Almere.

In 2015 raakte ik zwanger van ons eerste kindje. Door yoga te blijven doen had ik een fijne, ontspannen zwangerschap en een mooie, kalme thuis bevalling. Dit moest ik met andere vrouwen delen! Om dit te kunnen doen ben ik de opleiding perinatal en postnatal yoga bij Birthlight gaan volgen. En sindsdien geef ik met veel liefde, plezier en toewijding ook zwangerschapsyoga en postnatal (Mama&Baby) yoga. 

Mijn lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Een plek waar je altijd jezelf kan en mag zijn. Ik vind het belangrijk dat je naar je eigen lichaam luistert. In mijn lessen verwerk ik vaak de natuurlijke elementen en de seizoenen. Ik combineer kracht met zachtheid. Voor mij de ultieme combinatie in het leven.

Naast yoga docente ben ik ook getrouwd en moeder van zonen Mats en Foss en sterrenkindje Skye.
Ik vind het heerlijk om samen met mijn gezin te zijn. Het liefste ben ik buiten in de natuur! Verder vind ik hardlopen, Yoga (natuurlijk!), wandelen en lezen (alles wat los en vast zit) erg leuk. 

Liefs, Kim

 

kim 800
kim 300