Esther Lek – Personal Coach

Mijn naam is Esther Lek, van huis uit psychosomatisch oefentherapeut. Mede vanuit mijn studie haptonomie ontdekte ik dat houding en beweging correspondeert met innerlijke houding, met onze psycho-emotionele en sociale gesteldheid  (ons gedrag dus). Tevens holistische kindertherapie, synergeen -en existentiele therapie hebben mij gevormd tot de therapeut die ik nu ben.   Na meer dan 20  jaar in mijn eigen coachingspraktijk zowel volwassenen als kinderen begeleidt  te hebben op hun  hun persoonlijke weg, werk ik nu al weer geruime tijd als freelancer.  Ook Outdoor, wandelend in de natuur, is begeleiding een bijzondere ervaring.
 
Over mijn werk:
“In de intieme diepte van ons eigen Weten liggen en lichten de antwoorden op onze persoonlijke levensvragen.
Gedurende ons leven hebben we ervaringen opgedaan, die onze lichamelijke herinnering herkent als cruciaal, als sleutels die mogelijkheden kunnen openen. Vaak zijn onze sleutelervaringen onbewust, latent aanwezig in ons. 
Waar we ondergesneeuwd zijn door niet-persoonlijk aansluitende informatie, missen we onze vitale leefruimte en onze unieke wijze van leven. We worden dan onvoldoende gevoed (door wat Liefde voor jou doet).
We hebben terug toe te EIGENEN wat we onderweg verloren zijn, terug toe te eigenen wat onsZELF is.
 
In de persoonlijke begeleiding vertrekken we vanuit de natuurlijke, veilige geborgenheid, in ieder mens verborgen. Dit is onze aardse/lichamelijke Zijnsgrond.
Stilte is als een muur om onze wijsheid heen. Samen luisteren we, ont-moeten we wat van jou gehoord wil worden, totdat je zichtbaar wordt voor jezelf.
De weg naar en vanuit jezelf brengt innerlijke vrede als “bijproduct”: een gevolg van het weten dat je op de juiste weg bent.
Dan wordt je leven, in plaats van een dagelijkse strijd om jezelf te handhaven, een uitnodiging. Een persoonlijk avontuur.
 
Weet je welkom,
Esther
 
 
esther 800
esther 300