Melissa Wijkstra – Yin Yoga

Mijn naam is Melissa Wijkstra, ik ben een jonge vrouw midden in de bloei van haar leven. In mijn nog jonge leven op deze mooie moeder aarde heb ik verschillende mooie, moeilijke en ook verdrietige momenten meegemaakt. Al deze momenten in mijn leven hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Door deze momenten weet ik ook hoe ik goed voor mezelf kan zorgen en hoe ik in dit leven sta. 
 
Begin 2021 is yoga op mijn pad gekomen en dit opende mooie deuren en ook deuren waar ik weerstand voelde. Ik ben dankbaar en trots op het proces wat ik heb mogen ontvangen en gun iedereen dit te mogen ervaren. 
 
Yoga betekend veel voor mij, het geeft mij rust, stilte, liefde en verbinding. Verbinding met mijzelf maar ook verbinding met de ander. Het maakt me blij en gelukkig wanneer ik iets voor de ander kan betekenen. 
 
Nadat ik de wandeling van mijn pad was begonnen kwam de vraag of ik open stond om yoga docent te worden naar mij toe. Ik voelde direct dat dit de afslag was die ik mocht gaan nemen. Een afslag die mijn dromen waar heeft gemaakt. Veel mooie mensen heb ik mogen ontmoeten en onwijs mooie dingen mogen leren. Yoga heeft mijn leven echt veranderd. 
 
Juni 2023 eindige mijn Vinyasa yoga docent opleiding. Trots en vol energie ben ik gestart als Vinyasa yoga docent en heb ik al vele mooie lessen mogen geven. Ik voelde dat ik me nog wel meer wilde verdiepen in yoga en ook de verschillende stijlen hierin. Deze open deur heeft me ertoe geleid dat ik in december 2023 naast mijn Vinyasa yoga opleiding ook mijn Yin yoga opleiding heb afgerond. Weer een mooi avontuur waarin mijn droom nog echter is geworden. 
 
Ik heb zin in alle avonturen die nog gaan komen op mijn pad, en gun iedereen om zijn of haar eigen pad te bewandelen vol liefde, rust en stilte. Dit alles in verbinding met je hart. 
 
Tijdens mijn lessen probeer ik met liefde en aandacht de verbinding te maken met lichaam en geest. Proberen we samen de stilte op te zoeken en de rust te vinden. Dit alles door mediterend te bewegen in verschillende yoga houdingen op de muziek. 
Ik wil je heel graag uitnodigen om jou deuren te mogen openen en je eigen mooie pad te mogen bewandelen. Hopelijk mag ik je ontmoeten in een van mijn yoga-lessen. 
 
 
Wees lief voor jezelf en luister met liefde naar je hart! 
Namasté