Kaylene Liebenberg – Yin Yoga

 Ik ben Kaylene Liebenberg, in Zuid-Afrika geboren en getogen, en sinds 2014 een yogadocent.

Ik geef in veel verschillende vormen van Yoga les, onder andere Klassieke Hatha, Ashtanga, Bikram, Restorative Yoga, Raja Yoga, Yin Yoga, Easyflow, Vinyasaflow, Aerial Yoga, Restorative Aerial, Deep Relax Aerial, en Pilates. Als kind had ik een ernstige botziekte, osteomyelitis.

Na vele ziekenhuisopnames en operaties, waaronder een gedeeltelijke amputatie van één van mijn ribben, werd mij verteld door artsen dat ik gehandicapped zou zijn voor de rest van mijn leven. Niet te geloven dat ik ze geloofde voor zo veel jaren! Als het niet voor Yoga was, zou ik een beperkte leven leid met een beperkte uitkijk op het leven terwijl ik in mijn hoofd knettergek zou worden.

Yoga heeft me geleerd me niet neer te leggen bij de beperkingen die andere me opleggen. Mijn wens voor iedereen : gebruik Yoga om jezelf te bevrijden en je ware zelf te zijn!

Ik ben Kaylene Liebenberg, in Zuid-Afrika geboren en getogen, en sinds 2014 een yogadocent. Ik geef in veel verschillende vormen van Yoga les, onder andere Klassieke Hatha, Ashtanga, Bikram, Restorative Yoga, Raja Yoga, Yin Yoga, Easyflow, Vinyasaflow, Aerial Yoga, Restorative Aerial, Deep Relax Aerial, en Pilates. Als kind had ik een ernstige botziekte, osteomyelitis. Na vele ziekenhuisopnames en operaties, waaronder een gedeeltelijke amputatie van één van mijn ribben, werd mij verteld door artsen dat ik gehandicapped zou zijn voor de rest van mijn leven. Niet te geloven dat ik ze geloofde voor zo veel jaren! Als het niet voor Yoga was, zou ik een beperkte leven leid met een beperkte uitkijk op het leven terwijl ik in mijn hoofd knettergek zou worden. Yoga heeft me geleerd me niet neer te leggen bij de beperkingen die andere me opleggen. Mijn wens voor iedereen : gebruik Yoga om jezelf te bevrijden en je ware zelf te zijn!