Bob Hoogstede – Vinyasa Slow Flow

In 2017 ben ik begonnen met yoga.
In eerste instantie ter versterking van mijn rug. Ik begon met yin/yang yoga bij Hilde. Toen Rinske na haar teachertraining begon met lesgeven ben ik naar haar vinyasa les overgestapt.
Wat mij vooral aanspreekt aan vinyasa bij Rinske is de opbouwende, uitdagende flow in combinatie met de muzikale ondersteuning. Buiten de lessen om werden we goede vrienden en motiveerde Rinske me om zelf een Teacher training te gaan doen.Ik kwam terecht bij Glow in Haarlem en ben daar in 2021 aan de training begonnen om meer verdieping te vinden voor mijn eigen yoga practice.

Het was eigenlijk nooit de bedoeling om een eigen groep te gaan starten. Echter het universum heeft hier iets anders besloten. Nadat ik een aantal keer lessen van Rinske had vervangen kwam in maart 2023 de vraag of ik tijdelijk kon helpen om een nieuwe groep op te starten op de woensdagavond.
Hier werd ik zo enthousiast van dat ik heb gevraagd om deze groep in eerste instantie helemaal onder mijn hoede te nemen.
Inmiddels maak ik dan ook deel uit van het team.

Doordat ik dezelfde basisopleiding heb gevolgd als Rinske en omdat ik al lang les van haar heb, kennen onze lessen veel raakvlakken.
Mijn lessen hebben een rustige opbouw, intensieve begeleiding, zowel verbaal als hands-on, fijne muziek en humor. De instap voor mijn lessen is laagdrempelig.
Door mijn didactische achtergrond en onderwijservaring kan ik goed differentiëren tussen verschillende behoefte- en niveau verschillen binnen mijn
lesgroep. Ook is er veel aandacht voor ademhaling en meditatie.