Doortje Bekkers – Reiki & Voedingsadvies

Energie – voeding – beweging

De invloed van voeding, beweging en je eigen energie op je eigen gesteldheid is immens. Ik kwam hier tijdens een hoognodige burn-out achter.

Hoognodig klinkt wellicht gek, want uitval wil je vaak voorkomen. Achteraf gezien was dit mijn eigen schuld. Ik had niet geluisterd naar alle signalen die mijn lichaam en intuïtie mij gaven. Sterker nog, ik negeerde het. Tijdens mijn herstel maakte ik weer contact met mijn lichaam, leerde ik weer te luisteren naar de signalen van mijn lijf.

Cirkel van invloed
Omgeving, beweging, voeding en je eigen energie hebben veel invloed op hoe je je voelt. Gelukkig zijn het ook elementen waarop jijzelf invloed kan uitoefenen.

Wat als je lichaam je allerlei signalen geeft, maar jij hoort ze niet meer?

Wat gebeurd er dan?
Vaak is dan het gevolg dat je eerst niet “lekker in je vel zit”, wat futloos bent en uiteindelijk word je ziek. Denk maar eens aan dat ene hinderlijke kuchje of die verkoudheid die maar niet weggaat? Wil je ook dat het stopt?

Holistische aanpak
Na diverse opleidingen op het gebied van beweging, energiewerk en voeding geloof ik in een holistische aanpak. Ik combineer Oosterse geneeskunde met kennis uit het Westen. Deze combinatie gebruik in ik mijn voedingsadviezen, reiki behandelingen én energetische massages.

Voedingsadvies
Bij voedingsadviezen worden praktische handvatten gegeven die haalbaar zijn, maar ook passen bij jou. Kortom constitutionele voeding. Hiervoor is een kennismaking belangrijk en als wij ‘’klikken’’ gaan we samen het avontuur aan om jou weer één te laten voelen met jouw lichaam.

Reiki & massage
Wil jij weer je eigen levensenergie voelen? Of juist eens diep en volledig kunnen ontspannen?

Dan nodig ik je uit voor een behandeling. Reiki is een Japanse helingskunst door middel van handoplegging. De massage die ik geef is intuïtief met behulp van accupressuur op drukpunten van de energie meridianen vanuit de TCM, de Traditional Chinese Medicine.  

Liefs, Doortje
*Een afspraak kan je maken via: rinskeyoga.health@gmail.com