Alice Kwakkernaat – Zhineng Qigong

Vertel eens, leef jij je leven zoals je wilt of wordt je geleefd? Door je werk, je gezin, je omgeving, door alle dingen die nog moeten?

Je hoofd zit vol, je hebt lichamelijke klachten, voelt onrust of stress. Daardoor kun je niet de persoon zijn die je werkelijk bent. Het leven leiden dat je het liefst wilt leven. Hoe fijn zou het zijn als je lichaam soepeler wordt, je gedachten stil en je geest helder?

Maak kennis met de rustige oefeningen  van Zhineng Qigong. Door deze oefeningen laat je de energie weer vrij door het lichaam stromen. Zodat je stress beter kunt hanteren en je als herboren voelt. Zodat je blokkades die pijn veroorzaken opheft. Zodat jij het leven kan leven wat jij voor ogen hebt.

Mijn naam is Alice Kwakkernaat, gediplomeerd Zhineng Qigong docent.
Ik was al jaren geïnspireerd door het zelfgenezend vermogen van het lichaam, toen ik in 2009 in de zoektocht naar genezing van mijn rugklachten kennis maakte met Zhineng Qigong. En dat heeft me veel gebracht. Mijn rug werd sterker en gezonder. Ik sta anders in het leven, meer in balans. Dat motiveerde mij om de docentenopleiding te volgen. 

Sinds 2012 geef ik les in Zhineng Qigong. Ik wil anderen motiveren en inspireren en helpen op een andere manier in het leven te staan. Het is prachtig om te zien hoeveel beter mensen zich voelen en hoe zij van langdurige klachten af komen.

Zhineng Qigong is geschikt voor iedereen, of je nu makkelijk beweegt of beperkingen hebt. Wil jij ervaren hoe heerlijk het is? Volg dan een proefles. 

Tot ziens.
Alice