GROEI…

De eerste maand van het nieuwe jaar ligt alweer achter ons. Met veel grijze, donkere en regenachtige dagen. 
We verlangen weer naar dat stukje zonneschijn, de warmte op onze huid. Zo fijn om alles weer te zien groeien en bloeien. 

Twee weken geleden was de nieuwjaarsborrel in de studio. Met elkaar hebben we getoost op een heel mooi, nieuw, inspirerend jaar. Een jaar waar alles weer open ligt. Nieuwe kansen en mogelijkheden en hoe gaan we hiermee om?

Wat pakken we vast, waar gaan we mee aan de slag en wat leggen we naast ons neer. 

Dit jaar is mijn vijfjarig jubileum. Alweer 5 prachtige jaren geef ik les en heb ik zoveel mooie, lieve en warme mensen mogen ontmoeten. Heb ik processen gezien en doorlopen met een ieder. Ik ben ontzettend trots en dankbaar om dit te mogen ervaren en te mogen geven.  

Laatst ontving ik het volgende bericht van een leerling die privéles volgt: 
“3 maanden geleden ben ik gestart met privélessen, omdat ik last heb van hyperventilatie en paniekaanvallen. 
Door jouw persoonlijke aandacht tijdens de lessen, de gesprekken en mijn wilskracht kreeg ik weer vertrouwen in mijn lijf. Tevreden sluit ik dit jaar af en ik weet: dat ik deze reis, met ondersteuning van jou, volgend jaar voortzet.”

Dit is één van de vele berichten die ik heb mogen ontvangen en elke keer weer, brengt dat een glimlach op mijn gezicht. Het kunnen geven en mogen ontvangen. Wat deze leerling hier ook juist omschrijft: haar wilskracht. 
Want zo is het, ik begeleid, maar je doet het allemaal zelf, op eigen WILskracht!. 

In meerdere gesprekken geef ik aan, wanneer je écht iets wilt, dan lukt het! Misschien is het niet gelijk, maar er komt een moment dat alles op zijn plek valt. Dit heb ik de afgelopen 5 jaar vaak om me heen gezien, maar ook zelf met regelmaat mogen ervaren. Mijn vertrouwen om los te laten, dichtbij mezelf te blijven en te geloven in wat op mijn pad komt, heeft alles in mij doen laten groeien. 

Ik kijk terug op prachtige jaren, naar groei zowel privé als zakelijk. En ik ben er nog lang niet. 
De studio en ik groeien door…

De boom (zie mijn logo), mijn passie, mijn intentie, bloeit en groeit! Door mijn WILslkracht en door jouw vertrouwen in mij en onze docenten.  

5 jaar; op naar de volgende 5 !!