Kleine dingen…

Ook jij zal dit vast weleens hebben gemaakt of misschien zit jij er nu wel middenin.

Je hebt een verrassing voor iemand of je bent met iets bezig, maar kan hierover nog niks vertellen. Dat niks zeggen, dat is de kunst, maar hoe lastig is dat. Zeker wanneer je er zelf zo vol van bent.

Voor de een is dat geen enkel probleem en een ander heeft zich al een paar keer versproken. De voorpret alleen al is zo ontzettend leuk!

In gedachte ben je bezig hoe de ander zal reageren. Vindt hij het net zo leuk als jijzelf? Of wordt het een grote teleurstelling.

Wanneer je iets doet vanuit je hart is het altijd goed. Of het nu een verrassing is voor iemand of dat je met iets bezig bent wat voor jou goed voelt. Hierin kan niks fout gaan, voor jezelf, want je doet en of geeft het met liefde. Er is over nagedacht. Bij het geven zal de ander jouw inzet alleen maar waarderen. Dat jij voor iemand iets bedenkt, hoe gaaf is dat!

Het hoeft niet groot te zijn, juist het kleine is vaak al zo speciaal.
De ander voelt zich gezien.

Zo zag ik onlangs een tv programma waarin een zieke moeder werd verrast door haar buren, die zij amper tot niet kende. Ze maakten met elkaar van haar voortuin een plaatje. Een plek waar ze kan gaan genieten met haar zoon. Zo mooi om te zien wat dit met iemand doet. Je maakt werkelijk iemand blij, door puur even een handje te helpen.
Er te ZIJN. De voorpret kan hem ook zitten in iets waar je langer mee bezig bent. Een project of een plan. Je kan er nog niet veel over vertellen omdat je het eerst allemaal graag rond wilt hebben.

En wanneer dat dan zo is, kan je er eindelijk mee naar buiten…
Vandaag is dit zo’n dag! Ik kan ermee naar buiten…
Zoals je wellicht hebt gelezen in mijn vorige nieuwsbrief, sta ik al zeker
2 weken te popelen jou mijn nieuwe kalender te tonen.
Het is zover: met trots laat ik je lezen wat ik komend seizoen allemaal ga organiseren.

Zelf ben ik er reuze trots op!
Maar naast mijn kalender ben ik afgelopen weken met nog iets fantastisch bezig geweest. Ik ben gevraagd om te gaan SAMENwerken met S.P.A.
S.P.A. staat voor Samenwerking Psychoconsult Almere.
Binnen deze groep bevinden zich vier zeer professionele Therapeuten, gericht op volwassenen, kinderen, jeugd en gezin.

Hier binnen bied ik de mensen lichamelijke ondersteuning aan in de vorm van Yoga. Ik ben echt ontzettend trots dat ik SAMEN met deze prachtige groep mensen mag gaan werken. Want ik ben ervan overtuigd dat dit de toekomst is.

Het lichaam is één geheel wat soms erg complex kan zijn en door dat met elkaar af te kunnen stemmen per uniek individu, kunnen wij een ieder helpen in zijn of haar hulpvraag ofwel doel. Ook yoga krijgt hierin een belangrijk gezicht. Naast dat het voor sommigen als nog ‘zweverig’ wordt gezien, wordt het gelukkig steeds meer erkend. Ook binnen de medische wereld.

We kunnen elkaar juist aanvullen. En dat is wat we binnen deze SAMENwerking gaan doen! De website van S.P.A. zal zeer binnenkort te zien zijn.
Ik hou je op de hoogte. Voor S.P.A. was het misschien iets ‘kleins’ om mij hierbij te vragen. Maar voor mij voelde het als zoiets groots.

Werkelijk enorme trots en dankbaarheid stroomde door mij heen.

SMALL THINGS WILL BECOME GREAT WHEN DONE WITH LOVE

Namaste.